Πεζοπορία στον Υμηττό Κυριακή 16 Mαίου

5 May 2021

yiannis

EVENTS

0

Πεζοπορία στον Υμηττό

Για πάμε! Μετά από πολύ καιρό συνεχίζουμε τις γιόγκικες μας βολτούλες! Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε όλοι μαζί μια όμορφη μέρα στο βουνό! Η φύση είναι στα καλύτερα της αυτήν την εποχή και η ανταπόκριση στο κάλεσμα της πάντοτε έχει να μας δώσει κάτι ωραίο! Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από τους πρόποδες του Υμηττού στο Κορωπί. Από εκεί θα κατευθυνθούμε προς την ”τρύπια σπηλιά”, και μετά θα συνεχίσουμε προς το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία! Εκεί θα ξεκουραστούμε, θα κάνουμε τις αναπνοές μας, τον διαλογισμό μας, και θα χαλαρώσουμε στην όμορφη κρυμμένη αυτή γωνίτσα του Υμηττού. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλα τα μέλη του στούντιο, τους φίλους μας και όποιον άλλο θέλει να περάσει μια όμορφη μέρα στο βουνό μαζί μας 🙂

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας :
Οπωσδήποτε μποτάκια ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια ειδικά για βουνό
(το μονοπάτι σε κάποια σημεία είναι βραχώδες)
Σακίδιο πλάτης
Νερό – κολατσιό
Καπέλο και αντιηλιακό
Αντιανεμικό/αδιάβροχο
Mπατόν (προαιρετικά)

Το ραντεβού μας θα είναι στις δέκα παρά, σε σημείο κοντά στο μονοπάτι για το οποίο θα σας ενημερώσουμε, και στις 10 ακριβώς ξεκινάμε! Be on time!
Η επιστροφή μας θα είναι γύρω στις 16.00.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.
Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας λόγω covid.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.
Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης.

Προσοχή!Οι συμμετέχοντες στις πεζοπορίες που διοργανώνουμε στο Vimarsa yoga studio αναλαμβάνουν ατομικά την ευθύνη για την ασφάλειά τους!

Post by yiannis

Comments are closed.